Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO toont eerste beelden superheldenserie Watchmen

De eerste beelden van de nieuwe Watchmen (2019)-superheldenserie van HBO zijn beschikbaar. In de beelden is op de Doomsday Clock te zien dat het nog ongeveer vijf minuten duurt tot middernacht.

Wat er dan gaat gebeuren is vooralsnog onduidelijk. Damon Lindelof creëerde deze aanpassing van de beroemde stripserie van Alan Moore. Deadline heeft eerder gemeld dat het project geen aanpassing is van de twaalf afleveringen van de strip, maar een origineel verhaal dat erop gebaseerd is.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert, inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam. In de eerste teaser zien we Regina King, die een arts speelt met de naam Erika Murphy. Daarnaast zien we Jeremy Irons als Ozymandias (ook bekend als Adrian Veidt in de stripserie). Don Johnson verschijnt als een wetshandhavingsfunctionaris van het Don Johnson-type. De helden, anti-helden en schurken zullen dit najaar te volgen zijn bij HBO, die nog geen definitieve startdatum heeft gemeld voor Watchmen (2019).

Video on youtube
Vorige aflevering
See How They Fly
See How They Fly
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
09 Mei 2019 14:08 -
Met Damon Lindelof heb je gegarandeerd een geweldige serie in handen.
Reageer
avatar_E71
09 Mei 2019 20:52
Dat, en dat het een HBO productie betreft. Zit meestal wel snor. De film vond ik iig erg goed.
Reageer
Watchmen (2019)