Wataha

7.9 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Wataha (The Border)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Wataha
De Poolse HBO-serie Wataha (The Border) tast alle grenzen af. Wataha toont hoe Poolse troepen de staatsgrenzen van de Europese Unie ‘beschermen’, maar raakt ook de grens tussen de wereld van arm en rijk, en de grens van ethische dilemma’s en keuzes. De serie speelt zich af in het Bieszczady-gebergte, waar Poolse grenswachters jagen op Oekraïense bendes die Oost-Europese migranten proberen binnensmokkelen. Na een bomaanslag, waarbij zijn vrienden van de grenswacht omkwamen, probeerde kapitein Wiktor Rebrow het mysterie te ontrafelen en uit te zoeken wat er nu net gebeurde en wie er achter dit alles zit.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Pools
Acteurs: Leszek Lichota, Aleksandra Poplawska, Bartlomiej Topa en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 16,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Wataha:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Wataha speelt zich af in de Poolse Bieszczady-gebergte en dat ligt in Karpaten. Maar in welk land liggen de Karpaten niét?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Gisteren, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Gisteren, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
zaterdag, 16:00
2
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
zaterdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00