Warrior (2019)

7.7 / 10
48 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Warrior (2019) verschijnt kort na de première bij Ziggo

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.

Jason Tobin (The Division), die in de serie de rol van Young Jun vervult, heeft eerder dit jaar bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie 2 oktober in première gaat bij CineMax. Nu is het bekend dat er vanaf 5 oktober al wekelijks afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zullen zijn bij Ziggo Movies & Series.Warrior (2019) is gebaseerd op het concept van de vechtkunst legende Bruce Lee. De serie speelt zich af tegen de achtergrond van San Francisco's Chinatown in de nasleep van de burgeroorlog en vertelt het verhaal van een vechtkunsten wonderkind, dat net is aangekomen vanuit China en gevangen zit in de bloedige Chinatown Tong-oorlogen.
Vorige aflevering
If You Don't See Blood, You Didn't Come to Play
If You Don't See Blood, You Didn't Come to Play
02x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00