War of the Worlds

6.1 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
6.1 / 10
2seizoenen/44afleveringen/1988 - 1990 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19881990 (Beëindigd)
Netwerk:Syndicated
War of the Worlds is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 7 oktober 1988.

De serie begint in 1988, wanneer een terroristengroep per ongeluk enkele vaten waar de aliens inzitten blootstelt aan radioactieve straling. De straling doodt de bacteriën in de aliens, waarna ze ontwaken. Ze nemen bezit van de lichamen van zes terroristen. Vanaf dat moment nemen ze bezit van menselijke lichamen en beginnen Aardse technologie om te bouwen voor hun eigen doeleinden, met het plan alsnog de invasie succesvol af te ronden. Tegelijkertijd moeten ze een manier zien te vinden om zichzelf te beschermen tegen de bacteriën. Haast is geboden want over vijf jaar zullen drie miljoen kolonisten van Mor-Tax arriveren en moet de Aarde klaar zijn om ze te ontvangen.

De overheid grijpt in door een geheime organisatie in het leven te roepen. De serie focust zich op deze organisatie, hun missies en avonturen in gevechten met de aliens. De situatie wordt echter ingewikkelder wanneer er nog een ander buitenaards ras op de Aarde blijkt te zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie War of the Worlds.
War of the Worlds