Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor War of the Worlds (2019)

De strijd om te overleven gaat nog even door. EPIX heeft aangekondigd dat War of the Worlds (2019) een derde seizoen gaat krijgen.

En de productie van het derde seizoen is al in volle gang. Het derde seizoen van War of the Worlds (2019) van Canal+, dat in Nederland te zien is bij FOX en bij EPIX in de Verenigde Staten, zal in 2022 te zien zijn.

De serie is een herinterpretatie van de klassieke roman van HG Wells en begint met astronomen in het huidige Europa die een merkwaardige transmissie van een ander sterrenstelsel detecteren. Het duurt niet lang voordat intelligent buitenaards leven op aarde neerdaalt en het grootste deel van de mensheid snel wegvaagt met verwoestende aanvallen, waardoor er slechts een deel van de mensheid overblijft in een verlaten wereld. Terwijl de indringers jagen op de overlevenden en ze doden, blijven de overlevenden achter met de vraag wie de aanvallers zijn en wat ze echt willen.

Volgens het netwerk zal het derde seizoen een keerpunt zijn in de oorlog tussen de overlevenden en buitenaardse wezens. Er zal zich een nieuw partnerschap vormen en ze zullen te maken krijgen met een oppositie die gevaarlijker is dan ooit. De cast bestaat uit onder andere; Gabriel Byrne, Daisy Edgar-Jones, Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan en Emilie de Preissac.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Payaso
05 aug 2021 23:49 -
Mag hopen dat die wat beter wordt dan eerste 2 seioenen..
Reageer
War of the Worlds (2019)