War of the Worlds (2019)

7.1 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen War of the Worlds (2019) verschijnt eind deze maand bij FOX, Ziggo en Disney+

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.

FOX zal vanaf 20 mei het nieuwe seizoen al uitzenden. Bij FOX kan er wekelijks gekeken worden naar twee nieuwe aflevering. Daarnaast kan er vanaf 21 mei ook bij Ziggo en Disney+ naar het tweede seizoen van de sciencefictionserie gekeken worden. Bij Ziggo en Disney+ worden de afleveringen ook wekelijks per twee aangeboden. Met het verschijnen van het tweede seizoen op Disney+ zal vanaf 21 mei ook het gehele eerste seizoen te bekijken zijn. Eerder werd al bekend dat het tweede seizoen vanaf begin juni te zien is bij EPIX.

War of the Worlds (2019) speelt zich af in een wereld waarin de mensheid binnen een aantal dagen bijna volledig is uitgeroeid door een verwoestende aanval. Nadat astronomen een transmissie van een ander sterrenstelsel hebben ontdekt wordt de wereld aangevallen door buitenaards leven. De mensen die overblijven moeten overleven in een griezelige verlaten wereld. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00