Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen War of the Worlds (2019) verschijnt eind deze maand bij FOX, Ziggo en Disney+

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.

FOX zal vanaf 20 mei het nieuwe seizoen al uitzenden. Bij FOX kan er wekelijks gekeken worden naar twee nieuwe aflevering. Daarnaast kan er vanaf 21 mei ook bij Ziggo en Disney+ naar het tweede seizoen van de sciencefictionserie gekeken worden. Bij Ziggo en Disney+ worden de afleveringen ook wekelijks per twee aangeboden. Met het verschijnen van het tweede seizoen op Disney+ zal vanaf 21 mei ook het gehele eerste seizoen te bekijken zijn. Eerder werd al bekend dat het tweede seizoen vanaf begin juni te zien is bij EPIX.

War of the Worlds (2019) speelt zich af in een wereld waarin de mensheid binnen een aantal dagen bijna volledig is uitgeroeid door een verwoestende aanval. Nadat astronomen een transmissie van een ander sterrenstelsel hebben ontdekt wordt de wereld aangevallen door buitenaards leven. De mensen die overblijven moeten overleven in een griezelige verlaten wereld. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
War of the Worlds (2019)