War of the Worlds (2019)

7.2 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

War of the Worlds (2019) verschijnt in april bij Ziggo

De Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) van FOX zal vanaf april te bekijken zijn bij Ziggo Movies & Series.

War of the Worlds (2019) ging in 2019 van start bij FOX. Het netwerk heet de serie inmiddels ook al vernieuwd met een tweede seizoen, wanneer deze zal verschijnen is nog niet bekend. Wel is er bekend dat het eerste seizoen van War of the Worlds (2019) vanaf 1 april te bekijken is bij Ziggo Movies & Series.

In War of the Worlds (2019) detecteren astronomen een transmissie van een ander sterrenstelsel. Binnen enkele dagen wordt de mensheid bijna uitgeroeid door een verwoestende aanval en blijven er mensen achter in een griezelig verlaten wereld. Terwijl de laatste mensen proberen te overleven gaan ze op onderzoek, om antwoord te krijgen op al hun vragen.War of the Worlds (2019) is gebaseerd op de gelijknamige boeken van H.G. Wells. De bewerking van FOX was niet de enige serie die gebaseerd is op dit verhaal en uit kwam in 2019. Datzelfde jaar verscheen namelijk ook de serie The War Of The Worlds bij BBC. Ook in 2005 werd het verhaal al bewerkt, maar dan tot een film.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_seriefan90
01 apr 2021 12:17 -
grappig de serie stond oorspronkelijk al op Ziggo maar hebben ze erna eraf gehaald maar nu er een seizoen 2 komt zetten ze seizoen1 er natuurlijk weer op
Reageer

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00