W głębi lasu

7.1 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Woods verschijnt volgende maand op Netflix

De Amerikaanse misdaadserie The Woods (2020), die gebaseerd is een boek van Harlan Coben, is vanaf juni te zien op Netflix. Er staat een trailer online.

Na Safe en The Stranger (2020) is The Woods (2020) de derde Netflix-serie die gebaseerd is op een boek van Harlan Coben. De schrijver heeft ondertussen een contract bij de streamingdienst. De misdaadserie is vanaf 12 juni te bekijken op Netflix.

In The Woods (2020) raken vier kinderen vermist. Twee van hen werden vermoord gevonden, de andere werden nooit gevonden. Twintig jaar laten komt het leven van de families weer op zijn kop te staan, een broer van een van de vermiste kinderen stuit op nieuwe aanwijzigingen en start een onderzoek naar de waarheid. The Woods (2020) speelt zich af in Polen.

Vorige aflevering
Long Way Home
Long Way Home
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
maandag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
maandag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00