W głębi lasu

7.1 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Woods verschijnt volgende maand op Netflix

De Amerikaanse misdaadserie The Woods (2020), die gebaseerd is een boek van Harlan Coben, is vanaf juni te zien op Netflix. Er staat een trailer online.

Na Safe en The Stranger (2020) is The Woods (2020) de derde Netflix-serie die gebaseerd is op een boek van Harlan Coben. De schrijver heeft ondertussen een contract bij de streamingdienst. De misdaadserie is vanaf 12 juni te bekijken op Netflix.

In The Woods (2020) raken vier kinderen vermist. Twee van hen werden vermoord gevonden, de andere werden nooit gevonden. Twintig jaar laten komt het leven van de families weer op zijn kop te staan, een broer van een van de vermiste kinderen stuit op nieuwe aanwijzigingen en start een onderzoek naar de waarheid. The Woods (2020) speelt zich af in Polen.

Vorige aflevering
Long Way Home
Long Way Home
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03