Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Vis a Vis in september bij Netflix

Vis a Vis is een Spaanse dramaserie van de zender Antena 3. Het derde seizoen van de serie werd op 30 augustus toegevoegd door Netflix.

En nu blijkt dat het vierde en laatste seizoen al zal volgen op 25 september. Vis a Vis toont het verhaal van Macarena (Maggie Civantos), een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena's leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coëxistentie tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta's. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor zijn van 9 miljoen euro, gestolen uit een bestelwagen...

Video on youtube


De serie wordt door veel kijkers omschreven als 'de extremere versie van Orange Is the New Black'. Er zal geen vijfde seizoen van Vis a Vis volgen. Maar in mei 2019 werd door FOX en Globomedia wel een spin-off van Vis a Vis aangekondigd. Daarin staan de twee fanfavorieten Maggie Civantos en Najwa Nimri centraal. Zij kruipen opnieuw in de huid van respectievelijk Macarena en Zulema. De serie heet Vis a Vis: El Oasis en wordt in 2020 verwacht.
Vorige aflevering
The Yellow Tide
The Yellow Tide
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
01 sep 2019 12:09 -
Gisteren de eerste aflevering gezien van deze serie. Had een soort OITNB verwacht, maar afgaand op de eerste aflevering is de serie veel rauwer dan de Netflix serie. Ga verder kijken.

Wel lange afleveringen trouwens.
Reageer
Vis a Vis