Vis a vis: El oasis

7.3 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Vis a vis: El oasis vanaf eind juli te zien op Netflix

De Spaanse misdaadserie Vis a vis: El oasis, het vervolg op Vis a Vis, verschijnt eind juli op Netflix.

Vis a vis: El oasis vertelt het verhaal van Macarena (Maggie Civantos, Las Chicas Del Cable) en Zulema (Najwa Nimri, La Casa de Papel) en gaat verder op het verhaal uit Vis a Vis. Vis a vis: El oasis is onder sommige ook wel bekend als het vijfde seizoen van Vis a Vis, zo noemen de makers de serie zelf ook.

Vis a vis: El oasis verschijnt 31 juli op Netflix. De vier seizoenen van Vis a Vis zijn al te bekijken bij de streamingdienst. Zowel Vis a Vis als de spin-off Vis a vis: El oasis zijn mede-bedacht door Alex Pina (La Casa de Papel).

Vorige aflevering
Who was Zulema Zahir?
Who was Zulema Zahir?
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1