Vis a vis: El oasis

7.3 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Vis a vis: El oasis

De eerste beelden van Vis a vis: El oasis, de spin-off van Vis a Vis, zijn nu te zien. Het is nog niet bekend of en wanneer de spin-off in Nederland te zien is.

LET OP! Dit nieuwsbericht kan mogelijk spoilers bevatten over Vis a Vis.

De Spaanse drama serie Vis a Vis eindigde vorig jaar met een vierde seizoen. De serie van de Spaanse zender Antena 3 gaat over Macarena (Maggie Civantos, Las chicas del cable), een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Na vier seizoenen is het verhaal nog niet klaar. In mei 2019 kondigde FOX en Globomedia een spin-off van Vis a Vis aan. Fox heeft nu een trailer gedeeld van Vis a vis: El oasis. Alleen wel in het Spaans, zonder ondertiteling.

Vis a vis: El oasis is in Spanje vanaf 20 april te volgen bij FOX. Het is helaas nog niet bekend of de spin-off in Nederland op Netflix verschijnt. Alle vier de seizoenen van Vis a Vis zijn wel al allemaal te bekijken via de streamingdienst.

Bekijk hieronder de trailer van Vis a vis: El oasis.
Vorige aflevering
Who was Zulema Zahir?
Who was Zulema Zahir?
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1