Virgin River

8.1 / 10
40 min
Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Virgin River is al vernieuwd met een derde seizoen

Netflix heeft een derde seizoen van de Amerikaanse romantiekserie Virgin River besteld. Het tweede seizoen moet nog van start gaan.

Het tweede seizoen van Virgin River moet nog uitkomen, maar Netflix heeft ondertussen al een derde seizoen besteld van de romantische serie. Naar verluidt beginnen de opnames van het derde seizoen volgende maand al. Voor de première van het tweede seizoen van Virgin River staat er nog geen datum vast, maar er wordt gespeculeerd over een première in september of oktober.

Virgin River ging vorig jaar in première en draait om Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge, American Horror Story), die na een groot drama haar leven een nieuwe start wil geven. Ze besluit om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Blown Away
Blown Away
02x10
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
14 dec 2020 07:36 -
top serie
Reageer

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00