Leuk?
21
0
Bekijk stemmen

Virgin River vernieuwd met vierde en vijfde seizoen door Netflix

Netflix heeft de romantische drama Virgin River vernieuwd met twee seizoenen, zo maakte de streamer bekend.

De grote order van twintig afleveringen, meestal gereserveerd voor de grootste hits van de streamer, volgt op sterke prestaties van zowel het tweede seizoen als seizoen drie dat afgelopen zomer van start ging bij de streamingdienst.

Begin december '20 eindigde het tweede seizoen van Virgin River bovenaan de wekelijkse streamingranglijst van Nielsen. En in juli '21 onttroonde Virgin River de serie Manifest en werd de nummer één op de Nielsen-hitlijst, een plek die het twee weken lang vasthield.

Virgin River is ontwikkeld door Sue Tenney op basis van de bestverkochte boekenreeks van Robyn Carr. Het draait om een ​​verpleegster, gespeeld door Breckenridge, die naar het afgelegen Californische stadje Virgin River verhuist en ontdekt dat het leven daar niet zo eenvoudig is als ze had verwacht. Naast Breckenridge spelen ook Martin Henderson, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Marco Grazzini, Tim Matheson, Annette O'Toole en Chase Petriw een rol in de serie.

Vorige aflevering
Father Christmas
Father Christmas
05x12
Leuk?
21
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Striktina
08 maa 2022 19:31 -
De serie is inmiddels weg van Netflix, begrijp er niks van.
Reageer
avatar_Tamino
08 maa 2022 19:38
staat gewoon nog op netflix
Reageer
avatar_Striktina
08 maa 2022 19:45 -
Hoi Tamino, niet op Netflix Nederland. Wilde een screenshot sturen vd zoekresultaten, maar dat kan hier niet. Is er iets in de naam veranderd?
Reageer
avatar_Striktina
08 maa 2022 19:57 -
Ik ga het je nog gekker vertellen. Ik ga naar de account van mijn dochter, et voilà, daar staat ie er wel tussen. En ik zag dat er van de inmiddels tientallen films op mijn lijst, er nog maar 8 op staan. Er is dus gewoon iets raars aan de hand.
Reageer
avatar_Striktina
08 maa 2022 20:00
Ik ben er achter wat het is. Mijn account is op beperking Voor alle leeftijden gezet. Ik denk bij het installeren van mijn nieuwe tv.
Reageer
Virgin River