Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vinyl vernieuwd met tweede seizoen

Daverend applaus stijgt in volume. Voeten stampen op de vloer. Fans schreeuwen en wachten in spanning af. Sommigen schreeuwen "Freebird!" Vanaf de rechterkant van het podium en uit de wolk van de rookmachine stapt HBO's Vinyl terug op het podium en de lichten dimmen. De fans worden euforisch.

Ja, 70's muziekdrama Vinyl is voor een tweede seizoen vernieuwd, maakte HBO gisteren bekend. Normaal gesproken zou dit geen groot nieuws zijn, maar slechts één aflevering van de dure serie is uitgezonden en de ratings voor de twee uur durende première waren ... niet goed.

HBO kwam gewoon met een persbericht aankondiging in de trant van: "Yo, we geven vinyl een tweede seizoen. Martin Scorsese!"

Scorsese, samen met zijn Boardwalk Empire medewerker Terence Winter, Rolling Stones frontman Mick Jagger, en auteur Rich Cohen, produceerden de serie over een record executive (Bobby Cannavale) die worstelt om zijn platenlabel van de afgrond te redden tijdens een van de grootste tijdperken in de muziek geschiedenis. Ray Romano, Olivia Wilde, Ato Essandoh en Max Casella vullen de acterende cast aan.
Vorige aflevering
Alibi
Alibi
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CC11
19 feb 2016 09:53 -
Verbaasd me toch ook wel dat deze serie nu al verlengd wordt want ik kan niet zeggen dat ik erg onder de indruk was van de pilot.
Reageer
avatar_RLS90
19 feb 2016 19:21 -
HBO geeft het waarschijnlijk een tweede seizoen om te kunnen zeggen dat ze het niet om kijkcijfers doen maar kwaliteit. Na het tweede seizoen cancellen ze het dan vast. Zelfde was er aan de hand met Looking. Werd in reviews ook enorm geroemd maar na twee seizoenen ook gecancelled...
Reageer
avatar_anonymous
19 feb 2016 20:22
Klinkt zeer waarschijnlijk. Series als Vinyl zijn van die prestigeprojecten. Series die gemaakt worden voor erkenning en prijzen. Met de cast en mensen achter de schermen weet je dat deze serie het goed gaat doen bij awardshows. Vooral bij de Golden Globes volgend jaar kun je deze serie verwachten. En HBO is natuurlijk HBO: it's not tv, it's HBO.
Reageer
Vinyl