Vinyl

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 5

He in Racist Fire

Richie bezoekt een naaste verwante die nog bij hem in het krijt staat. Devon stemt erin toe om Richie te vergezellen tijdens een etentje met Hannibal en Cece, en ze hangt de stoeipoes uit om te vermijden dat één van de grootste acts op het label van haar man ervandoor gaat. Kip staat voor een fors dilemma na de recente ondertekening van het contract tusen de Nasty Bits en het label. Of hij moet één van de bandleden op straat gooien of een fantastische kans mislopen: spelen in het voorprogramma van de New York Dolls. Omdat hij de PR van American Century beter wil verzorgen, probeert Richie koste wat kost Andrea Zito aan te trekken, één van zijn oude werknemers en liefjes, die nu voor Jackie Jervis werkt. Clark krijgt een nieuwe baan na een emotionele meeting met Julie, terwijl de verontwaardigde Jamie haar oude mag houden. Richie krijgt een ingeving voor de naam van zijn nieuwe label.
Gastrollen:
Susan Heyward(Cece), Emily Tremaine(Heather), Ephraim Sykes(Marvin), MacKenzie Meehan(Penny), Jay Klaitz(Hal Underwood), Lena Olin(Mrs. Fineman), Ken Marino(Jackie Jervis), Annie Parisse(Andrea Zito), Daniel J. Watts(Hannibal), David Proval(Vince Finestra), Michael Drayer(Detective Renk), Jason Cottle(Detective Whorisky), Joe Caniano(Leo), Scott Stangland(Eaton)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
13 maart 2016, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst