Vinyl

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 4

The Racket

Richie mist een begrafenis en reageert zich af op een sofa tijdens de relatietherapie met Devon. Na een hectische dag op kantoor, maakt hij funksuperster Hannibal het hof, stemt hij ermee in dat Robert Goulet een origineel nummer opneemt voor zijn Kerst-LP en laat hij zich helemaal opnaaien door Lester. Intussen overpeinzen Zak en Scott wat de toekomst nog voor hen in petto heeft na de mislukte deal met de Duitsers van Polygram. Kip and the Nasty Bits staan op het punt een contract te tekenen bij American Century, maar schakelen nog snel een nieuwe manager in om een gunstigere deal in de wacht te slepen. Devon stapt naar een echtscheidingsadvocaat na Richies woedeuitbarsting. Skip probeert een lading bootlegs te verpatsen maar vindt geen afnemers. Richie, die op het punt staat ingerekend te worden, verneemt dat iemand anders een oogje heeft laten vallen op Hannibal. Later trekt hij naar een jazzclub in het centrum, op zoek naar een alibi. Devon stort thuis helemaal in.
Gastrollen:
Susan Heyward(Cece), Emily Tremaine(Heather), Ephraim Sykes(Marvin), MacKenzie Meehan(Penny), Jay Klaitz(Hal Underwood), Ken Marino(Jackie Jervis), Annie Parisse(Andrea Zito), Daniel J. Watts(Hannibal), David Proval(Vince Finestra), Michael Drayer(Detective Renk), Jason Cottle(Detective Whorisky), Stephen DeRosa(Rabbi), Roberta Wallach(Lydia), Maury Ginsberg(Doug), Lou Martini Jr.(Mario Tempera), Joe Caniano(Leo), Raymond T. Williams(Tuffy), Mlé Chester(Cristina)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
6 maart 2016, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst