Vinyl

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Pilot

Vinyl is een opwindende nieuwe dramaserie die de kijker meeneemt achter de coulissen van de muziekindustrie in de jaren '70, een tijdperk waarin seks, drugs en, uiteraard, rock&roll de boventoon voeren. Al krijgt die spreekwoordelijke rock&roll een schop onder de kont van opkomende nieuwe genres als punk, disco en hiphop. Spilfiguur is Richie Finestra (Bobby Cannavale, Emmy® voor Boardwalk Empire), een platenbaas uit NYC met een duister verleden en een nog donkerder heden. Terwijl hij de controle over zijn eigen leven dreigt te verliezen, wil hij zijn label, American Century Records, nieuw leven inblazen. Maar de artiesten die hij heeft, zorgen alleen maar voor problemen en zijn A&R-team heeft moeite om nieuwe acts te strikken. Richie, eindelijk sober na jaren van drugs- en alcoholmisbruik, denkt er dan ook serieus over na om zijn label aan een West-Duits conglomeraat te verkopen. De dood van een louche radiomogul uit Long Island zet echter een streep door zijn rekening. Niet alleen dreigt hij achter de tralies te belanden en zijn gedesillusioneerde vrouw Devon (Olivia Wilde) en hun twee kinderen te verliezen, hij hervalt ook in zijn slechte gewoontes. Maar dan krijgt hij een openbaring. Tijdens een concert in een zaaltje in Greenwich Village gaat hij - letterlijk en figuurlijk - uit zijn dak.
Gastrollen:
Andrew Dice Clay(Frank "Buck" Rogers), Ian Hart(Peter Grant), Susan Heyward(Cece), Emily Tremaine(Heather), Bo Dietl(Joe Corso), Armen Garo(Corrado Galasso), Ephraim Sykes(Marvin), MacKenzie Meehan(Penny), Griffin Newman(Casper), Jeff Biehl(Zeppelin Stage Manager)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
14 februari 2016, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst