Vikings

8.4 / 10
44 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van laatste afleveringen Vikings

De eerste beelden van de laatste afleveringen van de avonturenserie Vikings zijn uitgebracht. De afleveringen worden eind dit jaar, begin volgend jaar verwacht.

History Channel heeft de eerste beelden van de laatste afleveringen van Vikings uitgebracht, tijdens een [email protected] panel. Er werd door de makers nog geen premièredatum bekend gemaakt, maar het tweede deel van het zesde en tevens laatste seizoen wordt eind dit jaar of begin volgend jaar verwacht.

Michael Hirst (Camelot), bedenker van de serie, sprak tijdens het panel over een goed en zinvol einde. Het laatste seizoen werd vorig jaar oktober aangekondigd door History Channel. Het eerste deel van het zesde seizoen is al te bekijken bij Ziggo Movies & Series en Netflix. Netflix heeft vorig jaar een spin-off, genaamd Vikings Valhalla, van dezelfde makers aangekondigd.

De video kan een spoiler bevatten.


Ook leuk om te kijken, de cast blikt terug op de serie.
Vorige aflevering
The Best Laid Plans
The Best Laid Plans
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Let's begin the war!
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1