Vikings

8.4 / 10
44 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van laatste afleveringen Vikings

De eerste beelden van de laatste afleveringen van de avonturenserie Vikings zijn uitgebracht. De afleveringen worden eind dit jaar, begin volgend jaar verwacht.

History Channel heeft de eerste beelden van de laatste afleveringen van Vikings uitgebracht, tijdens een [email protected] panel. Er werd door de makers nog geen premièredatum bekend gemaakt, maar het tweede deel van het zesde en tevens laatste seizoen wordt eind dit jaar of begin volgend jaar verwacht.

Michael Hirst (Camelot), bedenker van de serie, sprak tijdens het panel over een goed en zinvol einde. Het laatste seizoen werd vorig jaar oktober aangekondigd door History Channel. Het eerste deel van het zesde seizoen is al te bekijken bij Ziggo Movies & Series en Netflix. Netflix heeft vorig jaar een spin-off, genaamd Vikings Valhalla, van dezelfde makers aangekondigd.

De video kan een spoiler bevatten.


Ook leuk om te kijken, de cast blikt terug op de serie.
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Let's begin the war!
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1