Vikings

8.4 / 10
44 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van laatste afleveringen Vikings

De eerste beelden van de laatste afleveringen van de avonturenserie Vikings zijn uitgebracht. De afleveringen worden eind dit jaar, begin volgend jaar verwacht.

History Channel heeft de eerste beelden van de laatste afleveringen van Vikings uitgebracht, tijdens een [email protected] panel. Er werd door de makers nog geen premièredatum bekend gemaakt, maar het tweede deel van het zesde en tevens laatste seizoen wordt eind dit jaar of begin volgend jaar verwacht.

Michael Hirst (Camelot), bedenker van de serie, sprak tijdens het panel over een goed en zinvol einde. Het laatste seizoen werd vorig jaar oktober aangekondigd door History Channel. Het eerste deel van het zesde seizoen is al te bekijken bij Ziggo Movies & Series en Netflix. Netflix heeft vorig jaar een spin-off, genaamd Vikings Valhalla, van dezelfde makers aangekondigd.

De video kan een spoiler bevatten.


Ook leuk om te kijken, de cast blikt terug op de serie.
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Let's begin the war!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Gisteren, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00