Vikings

8.4 / 10
44 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen Vikings binnenkort op Netflix

Het eerste deel van het zesde seizoen van Vikings zal komende maand op Netflix verschijnen. De resterende tien afleveringen zullen later dit jaar in de Verenigde Staten worden uitgezonden en verschijnen daarna op Netflix.

In januari werden de eerste vijf seizoenen van Vikings aan Netflix toegevoegd. Het zesde seizoen was toen aan de gang in de Verenigde Staten en de exclusieve rechten in Nederland lagen bij Ziggo. Nu komen de afleveringen dus ook naar Netflix, vanaf 5 juni zullen de eerste tien episodes van seizoen zes te zien zijn. In seizoen zes is Bjorn koning van Kattegat geworden, terwijl Ivar is gevlucht naar Rusland en Lagertha van plan is zich terug te trekken op het platteland.

Wanneer de laatste tien afleveringen in Amerika worden uitgezonden is nog niet bekend. Wel is zeker dat dit het laatste seizoen is van Vikings. Daarmee is het verhaal nog niet klaar. Netflix heeft namelijk een spin-off besteld met de titel Vikings: Valhalla. Hierin wordt een sprong van zo’n honderd jaar in de tijd gemaakt. Kijk hieronder naar de trailer van seizoen zes.

Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00