Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen Vikings binnenkort op Netflix

Het eerste deel van het zesde seizoen van Vikings zal komende maand op Netflix verschijnen. De resterende tien afleveringen zullen later dit jaar in de Verenigde Staten worden uitgezonden en verschijnen daarna op Netflix.

In januari werden de eerste vijf seizoenen van Vikings aan Netflix toegevoegd. Het zesde seizoen was toen aan de gang in de Verenigde Staten en de exclusieve rechten in Nederland lagen bij Ziggo. Nu komen de afleveringen dus ook naar Netflix, vanaf 5 juni zullen de eerste tien episodes van seizoen zes te zien zijn. In seizoen zes is Bjorn koning van Kattegat geworden, terwijl Ivar is gevlucht naar Rusland en Lagertha van plan is zich terug te trekken op het platteland.

Wanneer de laatste tien afleveringen in Amerika worden uitgezonden is nog niet bekend. Wel is zeker dat dit het laatste seizoen is van Vikings. Daarmee is het verhaal nog niet klaar. Netflix heeft namelijk een spin-off besteld met de titel Vikings: Valhalla. Hierin wordt een sprong van zo’n honderd jaar in de tijd gemaakt. Kijk hieronder naar de trailer van seizoen zes.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vikings