Vikings

8.4 / 10
43 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Eerste vijf seizoenen Vikings vanaf januari bij Netflix

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt. Het zesde en laatste seizoen van Vikings is op 4 december van start gegaan in de Verenigde Staten bij History Channel. Ziggo Movies & Series biedt het laatste seizoen aan sinds 5 december. Er is op 5 december afgetrapt met twee afleveringen en daarna verschijnt er elke week een nieuwe, behalve in de week van kerst.

De eerste vijf seizoenen van Vikings zullen vanaf Nieuwjaarsdag te zien zijn op Netflix, 1 januari 2020 dus, zo heeft de streamingdienst bekend gemaakt. Wanneer het zesde seizoen ook bij Netflix te bekijken zal zijn is momenteel nog onbekend.Het nieuws over Vikings komt kort nadat Netflix bekend heeft gemaakt een spin-off te gaan maken van de serie met de titel Vikings: Valhalla. Die serie speelt zich honderd jaar later af en zal een aantal van de beroemdste Vikings volgen die ooit geleefd hebben, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror (Willem de Veroveraar, alias Willem I).
Vorige aflevering
The Best Laid Plans
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
06 dec 2019 12:21 -
Leuk! Ik heb afgelopen jaar het eerste seizoen gezien bij KPN On Demand, maar ik heb geen tv-abonnement meer, dus ik hoopte al deze serie bij een streamingdienst terug te zien. Nu Dexter nog terug, dan kan ik daar ook weer mee verder.
Reageer
avatar_JanWillemK
06 dec 2019 16:27 - 06 dec 2019 16:28
Goed nieuws voor iedereen.
Gisteren alweer de eerste 2 afleveringen gezien van het nieuwe seizoen. Steengoed.

Niet aan twijfelen mensen, gewoon kijken!
Reageer
avatar_H3nDri3
06 dec 2019 19:57 -
Eerste paar seizoenen waren top, maar nadat de originele cast langzaam uit de serie verdween werd het hard minder. Vooral het over acteren van Ivar is verschrikkelijk.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00
Hallmark Channel heeft Amerikaans-Canadese familiedramaserie Chesapeake Shores verlengd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
HBO heeft besloten de limited-serie The Third Day uit te stellen.
Gisteren, 12:00
1
NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.
Gisteren, 11:00
1