Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

History Channel komt met laatste seizoen Vikings

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen, die hier te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.

In het vijfde seizoen greep Ivar the Boneless (Alex Høgh) de macht over het leger, tot groot ongenoegen van zijn broers. In de tweede helft van het vijfde seizoen werd Ivar gekroond tot de koning van Kattegat, en kreeg hij ook versterking van de net teruggekeerde Duke Rollo (Clive Standen).

Vikings zal nog een zesde seizoen krijgen van twintig afleveringen. History Channel heeft gemeld dat het zesde seizoen op 4 december van start gaat. Er komen dan tien afleveringen en na een pauze van enkele maanden vervolgens nog tien afleveringen. Daarmee komt dan een einde aan de serie die in 2013 van start ging.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
08 okt 2019 13:34 - 22 sep 2021 04:49
Ik begrijp nooit waarom je een seizoen maakt van 20 afleveringen als je zo'n lange onderbreking er tussen hebt. Tussen afl. 1 en afl. 11 zat een jaar in seizoen 5. De 2 maanden bij The Walking Dead kan ik nog begrijpen. Maar ach... ik heb wel weer zin in het nieuwe seizoen!
Reageer
Vikings