Vikings

8.4 / 10
43 min
Actie, Drama, Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

History Channel komt met laatste seizoen Vikings

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen, die hier te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.

In het vijfde seizoen greep Ivar the Boneless (Alex Høgh) de macht over het leger, tot groot ongenoegen van zijn broers. In de tweede helft van het vijfde seizoen werd Ivar gekroond tot de koning van Kattegat, en kreeg hij ook versterking van de net teruggekeerde Duke Rollo (Clive Standen).

Vikings zal nog een zesde seizoen krijgen van twintig afleveringen. History Channel heeft gemeld dat het zesde seizoen op 4 december van start gaat. Er komen dan tien afleveringen en na een pauze van enkele maanden vervolgens nog tien afleveringen. Daarmee komt dan een einde aan de serie die in 2013 van start ging.

Vorige aflevering
Ragnarok
05x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
08 okt 2019 13:34 -
Ik begrijp nooit waarom je een seizoen maakt van 20 afleveringen als je zo'n lange onderbreking er tussen hebt. Tussen afl. 1 en afl. 11 zat een jaar in seizoen 5. De 2 maanden bij The Walking Dead kan ik nog begrijpen. Maar ach... ik heb wel weer zin in het nieuwe seizoen!
Reageer

Laatste nieuws

Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5
Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen een nieuwe gelimiteerde serie voor Showtime over het ‘taxi’-bedrijf Uber.
vrijdag, 13:00