Vikings

8.4 / 10
44 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

History Channel komt met laatste seizoen Vikings

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen, die hier te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.

In het vijfde seizoen greep Ivar the Boneless (Alex Høgh) de macht over het leger, tot groot ongenoegen van zijn broers. In de tweede helft van het vijfde seizoen werd Ivar gekroond tot de koning van Kattegat, en kreeg hij ook versterking van de net teruggekeerde Duke Rollo (Clive Standen).

Vikings zal nog een zesde seizoen krijgen van twintig afleveringen. History Channel heeft gemeld dat het zesde seizoen op 4 december van start gaat. Er komen dan tien afleveringen en na een pauze van enkele maanden vervolgens nog tien afleveringen. Daarmee komt dan een einde aan de serie die in 2013 van start ging.

Vorige aflevering
The Best Laid Plans
The Best Laid Plans
06x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
08 okt 2019 13:34 -
Ik begrijp nooit waarom je een seizoen maakt van 20 afleveringen als je zo'n lange onderbreking er tussen hebt. Tussen afl. 1 en afl. 11 zat een jaar in seizoen 5. De 2 maanden bij The Walking Dead kan ik nog begrijpen. Maar ach... ik heb wel weer zin in het nieuwe seizoen!
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00