Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix maakt acteurs en actrices bekend voor Vikings: Valhalla

De rollen voor de Vikings spin-off, Vikings: Valhalla, zijn vervuld. Netflix heeft bekend gemaakt welke actrices en acteurs in welke rol te zien zullen zijn.

Vikings is inmiddels beëindigd, maar nog niet helemaal. Eind 2019 kondigde Netflix namelijk de spin-off Vikings: Valhalla aan van de originele History Channel serie. De spin-off speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen van de originele serie af en draait om de beroemdste vikingen die ooit hebben geleefd. Een aantal van de bekendste vikingen zijn Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en Harald Hardrada. Deze rollen worden respectievelijk gespeeld door Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina), Frida Gustavsson (Partisan), Leo Suter (Sanditon).

Bradley Freegard (Keeping Faith) vervult de rol van Knoet de Grote, de koningin van Denemarken. Jóhannes Jóhannesson (Cursed (2020)) speelt de Noorse koning Olaf Haraldsson. Laura Berlin (Breaking Even) vervult de rol van de politiek scherpzinnige Emma van Normandië, die tevens een van de rijkste vrouwen van Europa is. David Oakes (Victoria) speelt Earl Godwin van Wessex, hoofdadviseur van de koning van Engeland. Caroline Henderson (Julestjerner/Christmas Star) zal te zien zijn als Jarl Haakon, een geweldige krijger en tolerante leider van het Kattegat. Daarnaast heeft Pollyanna McIntosh (Lodge 49) een terugkerende rol als koningin Ælfgifu van Denemarken. Asbjørn Krogh Nissen (Bron/Broen) vervult een terugkerende rol als Jarl Kåre, die een bedreiging vormt voor oude heidense manieren.

Vorige aflevering
The Reckoning
The Reckoning
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
29 jan 2021 10:47 - 22 sep 2021 04:50
Van al deze namen ken ik eigenlijk alleen Pollyanna McIntosh. Zij speelde tot seizoen 9 Janis/Anne in The Walking Dead. Wat Vikings betreft: ik heb pas twee seizoenen van de originele serie gezien, dus ik heb nog genoeg voor de boeg.
Reageer
Vikings: Valhalla