Vera

8.3 / 10
90 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Negende seizoen Vera binnenkort te zien op NPO1

Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.

Het negende seizoen van Vera wordt vanaf 10 juni wekelijks uitgezonden op NPO1 en is vanaf dezelfde datum te bekijken bij NPO Start. Alle tien seizoenen van Vera zijn al te bekijken bij NPO Plus. Begin dit jaar werd Vera vernieuwd met een elfde seizoen.

Vera volgt het leven van Inspecteur Vera Stanhope (Brenda Blethyn, Kate & Koji), Chef van de Recherche. Vera gaat samen met haar vertrouwde en moedige collega elke nieuwe zaak in met veel enthousiasme en professionaliteit. Elk seizoen bestaat uit vier afleveringen.

Vorige aflevering
The Escape Turn
The Escape Turn
10x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2