Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tiende seizoen van Vera

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tiende seizoen van Vera. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Vera
In het tiende seizoen van Vera onderzoeken hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team weer vier complexe, tragische en intrigerende moordzaken. In Blood Will Tell wordt een succesvolle ondernemer vermoord. Tijdens het onderzoek blijkt dat hij zijn rijkdom te danken had aan keihard egoïsme en bedrog. In Parent Not Expected wordt een tienerjongen dood aangetroffen in zee, in de buurt van een bekende zalmkwekerij. Vera duikt in het verleden van het slachtoffer en ontdekt een leven vol geheimen en verraad. In Dirty wordt een schoonmaker vermoord. Als Vera onderzoekt hoe de man zijn laatste dagen heeft doorgebracht, komt er een traumatisch verleden aan het licht. En in The Escape Turn onderzoekt Vera de dood van een man die rijk is geworden van zijn gokkantoren. In eerste instantie lijkt het een uit de hand gelopen inbraak, maar al snel denkt Vera dat er meer aan de hand is.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Brenda Blethyn, Jon Morrison, Kenny Doughty en Riley Jones
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 augustus 2020
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Vera:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Vera is gebaseerd op een boekenreeks van Ann Cleeves. Welke serie is ook gebaseerd op haar boeken.
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Salt & Vinegar
Salt & Vinegar
13x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vera