Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Veep

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Veep. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Veep
Seizoen 4 van de satirische reeks die het geisoleerde, politieke wereldje van Washington genadeloos op de korrel neemt. Veep volgt in het wervelende, alledaagse zog van Vice President Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus in de rol die haar een Emmy opleverde). President, pardon, want na het aftreden van POTUS aan het einde van Seizoen 3, staat President Meyer op het punt haar eerste grote toespraak te houden. Maar overtreft haar ambtstermijn die van William Henry Harrison, recordhouder voor de kortste ambtsperiode? Want hoewel Selina het hoogste ambt in het land bekleedt, moet ze nog altijd meedoen aan de verkiezingen. Tien afleveringen lang worstelen Selina en haar staf met de vraag hoe ze haar "presidentieler" kunnen maken, en wie haar meest geschikte running mate zou kunnen zijn. Nu de lat voor Selina hoger ligt dan ooit, blijft Veep het bewijs leveren dat zelfs de banaalste besluitjes in Washington kunnen uitdeinen tot gigantische olievlekken, met onverwachte en vaak hilarische gevolgen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Anna Chlumsky, Timothy Simons, Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Matt Walsh, Reid Scott
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Veep:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het vierde seizoen van Veep. Wie speelt mee als gast in seizoen vier van de serie Veep?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Veep
Veep
07x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Veep