Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Veep

Vanaf 18 maart is het derde seizoen van Veep verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft je de kans om dit seizoen te winnen! We geven maar liefst drie exemplaren weg van het derde seizoen van Veep! Pak je kans!

Hoe kan je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat. Via een email worden de winnaars bekend gemaakt!

Veep
Veep is een Amerikaanse komedieserie die wordt uitgezonden door HBO. In de serie nemen we een kijkje in het stormachtige dagelijks leven van vicepresident Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus). Meyer is een gescheiden vrouw met dochter en heeft als vicepresident van de Verenigde Staten een gespannen relatie met de president. Ze is erg gefrustreerd over hoe weinig invloed ze heeft. Desalniettemin probeert ze kleine projecten op de rails te krijgen.

Na de onthulling dat de president niet herkozen wil worden, aast de 'Veep' op promotie. Alle ogen in heel Amerika zijn op Selina Meyer en haar team gericht. Meyer en haar crew bezoeken Detroit en Silicon Valley, gaan mee op een drug bust met de kustwacht van Maryland en vliegen naar Londen om met staatshoofden te praten.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Warner Home Video, HBO
Acteurs : Julia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Matt Walsh en Sufe Bradshaw
Taal : Engels
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Veep:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Veep. In welke serie speelde de hoofdrolspeelster van Veep, Julia Louis-Dreyfus, GEEN rol?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Veep
Veep
07x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Veep