Van Gogh; een huis voor Vincent

6.9 / 10
55 min
Drama, Miniserie, Special Interest
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Van Gogh; een huis voor Vincent gaat de grens over

Dat men in het buitenland gek is op Nederlandse schilders wisten we al. Maar nu gaat ook de serie over Vincent van Gogh de grens over. De vierdelige EO-serie Van Gogh; een huis voor Vincent is verkocht aan onder andere Zuid-Korea, Duitsland, Italië, Slovenië, Litouwen en Japan.

In 2013 werd de serie over het leven van Vincent van Gogh uitgezonden door de EO. Van Gogh gespeeld door Barry Atsma wordt gevolgd door de ogen van zijn enige neef Vincent Willem van Gogh gespeeld door Jeroen Krabbé.

Wanneer de serie te zien zal zijn in de diverse landen is niet bekend, maar straks zal een deel van de wereld het leven van Vincent kennen zoals Nederland dat kent, en daar mogen we best een beetje trots op zijn.
Vorige aflevering
Aflevering 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In augustus 2018 heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
Vandaag, 13:42
Acteur Timothy Olyphant keert terug naar FX met een sleutelrol in het komende vierde seizoen van de anthologieserie Fargo.
Vandaag, 13:00
Raising Dion is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie gaat in première op 4 oktober 2019.
Vandaag, 12:00
1
Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Vandaag, 11:16