Van Gogh; een huis voor Vincent

6.9 / 10
55 min
Drama, Miniserie, Special Interest
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Van Gogh; een huis voor Vincent gaat de grens over

Dat men in het buitenland gek is op Nederlandse schilders wisten we al. Maar nu gaat ook de serie over Vincent van Gogh de grens over. De vierdelige EO-serie Van Gogh; een huis voor Vincent is verkocht aan onder andere Zuid-Korea, Duitsland, Italië, Slovenië, Litouwen en Japan.

In 2013 werd de serie over het leven van Vincent van Gogh uitgezonden door de EO. Van Gogh gespeeld door Barry Atsma wordt gevolgd door de ogen van zijn enige neef Vincent Willem van Gogh gespeeld door Jeroen Krabbé.

Wanneer de serie te zien zal zijn in de diverse landen is niet bekend, maar straks zal een deel van de wereld het leven van Vincent kennen zoals Nederland dat kent, en daar mogen we best een beetje trots op zijn.
Vorige aflevering
Aflevering 4
Aflevering 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Gisteren, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
dinsdag, 11:00
3