Van Gogh; een huis voor Vincent

6.9 / 10
55 min
Drama, Miniserie, Special Interest
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Van Gogh; een huis voor Vincent gaat de grens over

Dat men in het buitenland gek is op Nederlandse schilders wisten we al. Maar nu gaat ook de serie over Vincent van Gogh de grens over. De vierdelige EO-serie Van Gogh; een huis voor Vincent is verkocht aan onder andere Zuid-Korea, Duitsland, Italië, Slovenië, Litouwen en Japan.

In 2013 werd de serie over het leven van Vincent van Gogh uitgezonden door de EO. Van Gogh gespeeld door Barry Atsma wordt gevolgd door de ogen van zijn enige neef Vincent Willem van Gogh gespeeld door Jeroen Krabbé.

Wanneer de serie te zien zal zijn in de diverse landen is niet bekend, maar straks zal een deel van de wereld het leven van Vincent kennen zoals Nederland dat kent, en daar mogen we best een beetje trots op zijn.
Vorige aflevering
Aflevering 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Gisteren, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Gisteren, 11:00