Van Helsing

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Drie acteurs voegen zich bij de cast van Van Helsing voor het laatste seizoen

De productie van het laatste seizoen Van Helsing is weer van start gegaan, drie acteurs voegen zich bij de cast in het vijfde seizoen.

De eerste drie afleveringen van het nieuwste seizoen van Van Helsing waren al gefilmd voordat alles werd stilgelegd vanwege het coronavirus. De rest van de afleveringen kunnen nu ook opgenomen worden, want de productie van de horrorserie is weer begonnen. Het is de eerste drama serie waarvan de productie na de productie stop weer van start gaat in Canada.

Kim Coates (Sons of Anarchy), Ali Liebert (Bomb Girls) en Steve Bacic (Virgin River) voegen zich bij de cast voor het vijfde seizoen. Vorig jaar december werd het vijfde en daarmee ook laatste seizoen van Van Helsing aangekondigd door Syfy. De première van het dertiendelige vijfde seizoen staat nog steeds gepland voor deze herfst. Het vierde seizoen verscheen afgelopen februari op Netflix.

Vorige aflevering
The Beholder
The Beholder
04x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
Vandaag, 14:00
In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Vandaag, 11:00
Er zal een tweede seizoen van Tehran komen, Apple TV+ heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 10:00
3
NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00
Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Gisteren, 14:00
6
Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.
Gisteren, 12:00
5