Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Syfy-serie Van Helsing krijgt vijfde en laatste seizoen

Van Helsing is een Amerikaans-Canadese horrorserie van de zender Syfy. Momenteel is het vierde seizoen bezig, dat in 2020 ook te zien zal zijn bij Netflix.

Vanessa van Helsing (Kelly Overton) is een verre verwant van de bekende vampierenjager Abraham van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te krijgen wat hen toebehoort.

In het vierde seizoen staan nieuwe schurken op, samen met onverwachte helden die meedoen aan het gevecht. Acteurs die meespelen zijn Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Neal McDonough, Tricia Helfer, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Jennifer Cheon Garcia, Keeya King, Nicole Munoz, Richard Harmon en Aleks Paunovic.

Video on youtube


The Hollywood Reporter heeft gemeld dat er nog een vijfde en laatste seizoen van de serie Van Helsing zal volgen. Na een catastrofale vulkaanuitbarsting stijgen de laatst overgebleven ondergrondse vampieren op door een donkere, met as gevulde lucht om Amerika over te nemen. Vanessa ontwaakt in de serie uit een coma van drie jaar om te ontdekken dat ze niet alleen immuun is voor de bloeddorstige roofdieren, maar ook de mogelijkheid heeft om ze weer mens te maken. Kan Vanessa de mensheid redden?

Van Helsing wordt geproduceerd door Nomadic Pictures.
Vorige aflevering
Novissima Solis
Novissima Solis
05x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karel
18 dec 2019 11:01 -
Leuke serie top dat er een vijfde seizoen komt
Reageer
Van Helsing