Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen Van Helsing

Van Helsing is een Amerikaans-Canadese serie van de zender Syfy. Dit najaar verschijnt het vierde seizoen, dat ook te zien zal zijn bij Netflix.

Vanessa Helsing (Kelly Overton) is een verre verwant van de bekende vampierenjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te krijgen wat hen toebehoort.

Het vierde seizoen van Van Helsing gaat dieper in op de iconische strijd met de vampieren en de uiteindelijke doelen voor deze wereld. Nieuwe schurken zullen opstaan, samen met onverwachte helden die meedoen aan het gevecht. Acteurs die meespelen zijn Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Neal McDonough, Tricia Helfer, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Jennifer Cheon Garcia, Keeya King, Nicole Munoz, Richard Harmon en Aleks Paunovic.

Van Helsing wordt geproduceerd door Nomadic Pictures. Het vierde seizoen krijgt dertien afleveringen van een uur. Op Comic-Con International in San Diego is onderstaande trailer gelanceerd.

Video on youtube
Vorige aflevering
Novissima Solis
Novissima Solis
05x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Van Helsing