Van Helsing

7.3 / 10
43 min
Sciencefiction, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen Van Helsing bekend gemaakt

Wie is er klaar voor om wat vampiers te vermoorden? Syfy heeft de startdatum aangekondigd van het derde seizoen van de bovennatuurlijke horrorserie Van Helsing.

Over iets minder dan een maand, namelijk op 5 oktober, zal het derde seizoen van de horrorserie Van Helsing van start gaan bij Syfy. In Van Helsing is Vanessa Helsing een verre verwant van de bekende vampierjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.


Naast hoofdrolspeler Kelly Overton spelen ook Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, David Cubitt, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro, Tim Guinee, Laura Mennell, Paul Johansson, Aleks Paunovic en Hilary Jardine een rol in de serie.
Vorige aflevering
Birth Ritual
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00