Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen Van Helsing bekend gemaakt

Wie is er klaar voor om wat vampiers te vermoorden? Syfy heeft de startdatum aangekondigd van het derde seizoen van de bovennatuurlijke horrorserie Van Helsing.

Over iets minder dan een maand, namelijk op 5 oktober, zal het derde seizoen van de horrorserie Van Helsing van start gaan bij Syfy. In Van Helsing is Vanessa Helsing een verre verwant van de bekende vampierjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.


Naast hoofdrolspeler Kelly Overton spelen ook Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, David Cubitt, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro, Tim Guinee, Laura Mennell, Paul Johansson, Aleks Paunovic en Hilary Jardine een rol in de serie.
Vorige aflevering
Birth Ritual
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst