Vampire Hunter D

9.5 / 10
105 min
Animatie
Volg deze serie
9.5 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2012 - 2001 
Netwerkonbekend
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:105 min20122001 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:onbekend
Vampire Hunter D is een Japanse animatieserie van de zender onbekend. De serie ging in première in 2012.

Het verhaal draait rond D, de beruchte "dunpeal" (geboren uit een vampier vader en een menselijke moeder) outcast en gerenommeerde Vampire Hunter. Zijn dapperheid bij de jacht op de wezens van de nacht waardoor zijn aanvaarding bij de mens, wordt hij opgeroepen om Charlotte Elbourne, de mooie dochter van een rijke familie die al op mysterieuze wijze heeft ontvoerd te lokaliseren.

Als de zon ondergaat, de jacht gaat door! Charlotte`s vader biedt een rijke bounty, zijn ze dood of levend, een taak D gewillig, zelfs met beruchte Markus broers en hun bende premiejagers op zoek naar de prijs ook. Temidden van de achtervolging en onbekende alle schuilt een sinistere kwaad, dat is het geheim van hun elke beweging heeft het manipuleren en heeft een huiveringwekkende val die niemand zal verwachten en weinigen zullen overleven in te stellen. Met de rollen omgedraaid en de geheimen onthuld, kon de jagers al snel uitgegroeid tot de gejaagd!
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vampire Hunter D.

Vergelijkbare series

Vampire Hunter D