Vampire Academy

7.7 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Vampire Academy gecanceld door Peacock

De school is uit voor de studenten van St. Vladimir's. Peacock heeft Vampire Academy geannuleerd, zodat er geen tweede seizoen komt.

Vampire Academy, een bovennatuurlijk fantasie-drama van uitvoerend producenten Julie Plec en Marguerite MacIntyre, is gebaseerd op de romanserie van Richelle Mead.

Hoofdrolspelers zijn Sisi Stringer, Daniela Nieves, Kieron Moore, André Dae Kim, Anita-Joy Uwajeh, Mia McKenna-Bruce, Jonetta Kaiser, Andrew Liner, Rhian Blundell en J. August Richards.

Vampire Academy

Het verhaal draait om de vriendschap van twee jonge vrouwen uit zeer verschillende sociale klassen terwijl zij zich voorbereiden op het voltooien van hun opleiding en het betreden van de vampiermaatschappij. Lissa Dragomir (Nieves) is een Moroi-prinses, terwijl Rose Hathaway (Stringer) een half-vampier Guardian is, opgeleid om bescherming te bieden tegen de woeste 'Strigoi' die hun samenleving dreigen te verscheuren.

De boeken over Vampire Academy werden eerder bewerkt voor een gelijknamige film uit 2014. Deze serie was een reboot en er werd een direct-naar-serie bestelling geplaatst in mei 2021.

De opnames vonden plaats in Spanje en Portugal, en de serie lanceerde in september vorig jaar. De tien afleveringen tellende serie eindigde eind oktober. Hoewel Peacock naar verluidt tevreden was met de creatieve richting van de serie, trok het niet genoeg kijkers om een tweede seizoen te rechtvaardigen. Er wordt gezegd dat Universal Studio Group de serie probeert te verkopen.

Plec en enkele castleden gingen naar sociale media om het annuleringsnieuws te bespreken:Video on youtube
Vorige aflevering
Ascension
Ascension
01x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
23 jan 2023 13:05 -
Jammer, weer een serie met potentie gecanceld
Reageer
Vampire Academy