V (2009)

7.6 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Dennis geeft "V - Seizoen 1" een 7.
Geschreven door Dennis op 5 november 2012.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

V - Seizoen 1

In de jaren 80 was ‘V’ een serie die bij veel mensen herinneringen heeft achtergelaten. Begonnen met een miniserie en vervolgd met een seizoen van normale afleveringen duurde het verhaal over de Visitors niet al te lang, maar er was reden genoeg voor een remake.

V (2009) zal fans van de oude serie bekend voorkomen, maar natuurlijk is er veel in een nieuw jasje gestoken, inclusief het verhaal en de personages. De serie begint op een moment dat de dagelijkse levens van iedereen ter wereld opgeschrikt worden: boven diverse wereldsteden verschijnt een ruimteschip. Al snel blijkt dat de buitenaardse wezens, die er net zo uitzien als wij, goede bedoelingen hebben. Zij hebben de hulp van de mensheid nodig en willen daarvoor in ruil allerlei technologische kennis met ons delen en ziektes genezen.

Hartstikke mooi natuurlijk, maar sommigen vinden het wel verdacht dat zulke aliens als geroepen ten tonele verschijnen. Nader onderzoek van enkele mensen brengt al snel een geheim boven water: de Visitors hebben stiekeme plannen en een en ander gaat veel dieper dan zij voordoen.

Hiermee hebben de makers een mooi concept in handen om een spannende serie te maken. Als kijker leef je mee met de beklemming van de mensen, voor wie bepaalde basiszekerheden wegvallen. De serie is vanzelfsprekend één doorlopend verhaal en iedere aflevering zul je meer ontdekken over de mysterieuze bezoekers en alles daar omheen.

V (2009) is goed vermaak, maar ook een serie die je aan het nadenken kan zetten. Fans van de oorspronkelijke serie zullen zelf moeten beoordelen hoe goed ze deze nieuwe versie vinden, maar los van het origineel komt dit over als een degelijke serie.
Volg V (2009)
Vorige aflevering
Mother's Day
Mother's Day
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Line of Duty - seizoen 6

9.5

L'Amica Geniale (My Brilliant Friend) - Seizoen 1 en 2

9.5

Invincible - Seizoen 1

8.5

Sky Rojo - Seizoen 1

7.5

Red Light - Seizoen 1

7

Agatha Christie's Poirot - Seizoen 10 -12 (DVD)

7.5