V (2009)

7.6 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

V actrice krijgt rol in Homeland

Slechts twee weken nadat ABC bekend heeft gemaakt dat V definitief gecanceld is heeft Morena Baccarin al een uitdaging aanegenomen. Ze zal onderdeel gaan uitmaken van de vaste cast van Showtime's Homeland. De thriller, van de makers van '24', zal zich gaan richten op Marinier Scott Brody (Damian Lewis). Hij komt onverwachts thuis, nadat hij acht jaar geleden als vermist werd opgegeven in Irak.

Baccarin zal de ro van Jessica Brody gaan spelen, Scott's slimme en sterke vrouw. Ze vervangt Laura Fraser, die deze rol in de pilot speelde.

Homeland zal dit najaar uitgezonden gaan worden.
Vorige aflevering
Mother's Day
Mother's Day
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Pynaert Frank (gast)
08 jun 2011 22:32 -
Heb vorige week de driedelige box gekocht van V.(2009).....dit is met onderscheiding een van de beste series die ik de laatste jaren heb gezien. De twaalf afleveringen zijn geen drie dagen meegegaan. Hoop dat ik vlug seizoen 2 kan kopen. Morena Baccarin zet hier een ijzersterke prestatie neer.
Reageer

Laatste nieuws

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels). We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00