Upload

7.7 / 10
30 min
Sciencefiction, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Upload krijgt derde seizoen

Nathan's verhaal gaat verder op Amazon. Upload, dat is gemaakt door Greg Daniels, is door de streamingdienst vernieuwd met een derde seizoen. Het tweede seizoen kwam uit op 11 maart.

De sciencefiction comedyserie, Upload met onder andere Robbie Amell, Andy Allo, Kevin Bigley, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Owen Daniels, Josh Banday en Andrea Rosen in de hoofdrollen, speelt zich af in een technologisch geavanceerde toekomst waar hologramtelefoons, 3D-voedselprinters en geautomatiseerde supermarkten de norm zijn. Het meest unieke is dat mensen ervoor kunnen kiezen om te worden 'geupload' naar een virtueel hiernamaals. In seizoen twee staat Nathan (Amell) op een kruispunt in zijn (na)leven: zijn ex-vriendin Ingrid (Edwarda) is onverwachts aangekomen in Lakeview in de hoop hun relatie te versterken, maar zijn hart verlangt nog steeds stiekem naar zijn klantenservice-engel, Nora (Allo). Ondertussen is Nora verdwenen en is ze betrokken bij de anti-tech rebellengroep 'The Ludds'.


"Upload is een bonafide hit geworden die nog steeds één van de meest bekeken comedy-originelen op Prime Video is", zegt Vernon Sanders, hoofd van de wereldwijde televisie bij Amazon Studios. “De serie blijft verbinden en biedt eindeloze mogelijkheden voor de toekomst van technologie en de mensheid. Met Greg's uitgesproken komische kijk op het dynamische creatieve team en getalenteerde acteurs, hebben ze een wereldwijd relevante serie gemaakt waar we allemaal ongelooflijk trots op zijn om nog een seizoen terug te brengen voor onze kijkers."

Over de vernieuwing zei Daniels: “Ik ben verheugd om het verhaal van Nathan en Nora en de andere inwoners van Lakeview en het nabije toekomstige Amerika voort te zetten terwijl ze proberen plezier te hebben en het juiste te doen in zowel de echte als de virtuele wereld.”
Video on youtube
Vorige aflevering
Download
Download
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Upload