Upload

7.7 / 10
30 min
Sciencefiction, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Upload

Stof je 'hug-suits' af, Prime Video kondigt startdatum aan voor het langverwachte tweede seizoen van de populaire komedieserie Upload

Fris je geheugen op met een Upload seizoen één recap video.

Amazon heeft aangekondigd dat Upload terugkeert naar Prime Video op vrijdag 11 maart 2022. De recap video bevat de belangrijkste personages en verhaal hoogtepunten uit het eerste seizoen. In seizoen één maakten de fans kennis met het digitale hiernamaals, bijna-toekomst technologie (dat wil zeggen een "hug-suit," een scuba-uitziende pak dat een mens kan aantrekken om fysiek dingen te voelen of seks te hebben in de metaverse) en een complexe liefdes-driehoek. De fans werden achtergelaten met meer vragen dan antwoorden rond een mogelijke moord. Het tweede seizoen van zeven afleveringen zal wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan.

Upload is een sciencefiction-comedyserie van Emmy Award-winnende schrijver Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation), die zich afspeelt in een technologisch geavanceerde toekomst waar hologram telefoons, 3D voedselprinters en geautomatiseerde supermarkten de norm zijn. Het meest unieke is dat mensen ervoor kunnen kiezen om "geüpload" te worden naar een virtueel hiernamaals.

In Upload seizoen twee staat Nathan op een kruispunt in zijn (na)leven. Zijn vriendin Ingrid is onverwacht naar Lakeview gekomen in de hoop hun relatie te versterken, maar zijn hart verlangt stiekem nog steeds naar zijn klantenservice engel Nora. Ondertussen is Nora van de aardbodem verdwenen en betrokken bij de anti-tech rebellengroep 'The Ludds'. Seizoen twee zit vol met nieuwe concepten uit de nabije toekomst, waaronder Lakeview's nieuwste in-app digitale baby programma genaamd, 'prototykes' en andere satirische blikken op de technologische vooruitgang en hoofdpijn die komen gaat.

De serie is gemaakt door Greg Daniels, die ook als uitvoerend producent fungeert samen met Howard Klein.

Sterren in de serie zijn Robbie Amell, Andy Allo, Kevin Bigley, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Owen Daniels, Josh Banday en Andrea Rosen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Download
Download
02x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
21 jan 2022 20:18 -
Ik vond seizoen 1 erg vermakelijk!
Reageer
Upload