Unsolved Mysteries (2020)

7,0 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:Netflix
Unsolved Mysteries (2020) is een Amerikaanse documentaire te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 juli 2020.

Een moderne kijk op de klassieke serie die zich richt op mysteries in pure documentaire stijl, en opnieuw zal kijken naar kijkers om onderzoekers te helpen het boek te sluiten over langlopende openstaande zaken.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Unsolved Mysteries (2020).

Nieuws (5)

Ook in de week van 17 - 23 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 34.
ma 24 augustus
Er verschijnen in oktober zes nieuwe afleveringen van de Amerikaanse documentaire Unsolved Mysteries (2020) op Netflix.
vr 21 augustus
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 juni
1

Populaire reacties (1)

7
13 jul 2020
Jammer dat ze niet het oude concept hebben aangehouden, Verschillende "mysteries" per aflevering en een host/narrator. Nu zijn sommige afleveringen erg langdradig, vooral omdat de zaken natuurlijk niet opgelost zijn. Die over die ufo's was helemaal niet doorheen te komen, daar zit de originele serie ook al vol mee. Ze hebben met deze 6 nieuwe afleveringen wel alweer een heleboel tips binnen gehaald heb ik hier en daar gelezen. Om die reden moeten dit soort series eigenlijk nooit stoppen.

Vergelijkbare series