Unsolved Mysteries (2020)

7,0 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:Netflix
Unsolved Mysteries (2020) is een Amerikaanse documentaire te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 juli 2020.

Een moderne kijk op de klassieke serie die zich richt op mysteries in pure documentaire stijl, en opnieuw zal kijken naar kijkers om onderzoekers te helpen het boek te sluiten over langlopende openstaande zaken.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Unsolved Mysteries (2020).

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 juni
1
In juli en augustus staan er nog nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
di 30 juni
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni

Populaire reacties (1)

7
13 jul 2020
Jammer dat ze niet het oude concept hebben aangehouden, Verschillende "mysteries" per aflevering en een host/narrator. Nu zijn sommige afleveringen erg langdradig, vooral omdat de zaken natuurlijk niet opgelost zijn. Die over die ufo's was helemaal niet doorheen te komen, daar zit de originele serie ook al vol mee. Ze hebben met deze 6 nieuwe afleveringen wel alweer een heleboel tips binnen gehaald heb ik hier en daar gelezen. Om die reden moeten dit soort series eigenlijk nooit stoppen.