Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

UnREAL krijgt derde seizoen van Lifetime

Goed nieuws voor de fans van UnREAL, waarin de welbekende datingprogramma's als The Bachelor op de hak worden genomen. Lifetime heeft voldoende vertrouwen in de serie, waarvan de tweede reeks aankomende maandag in première gaat, om ook alvast een derde seizoen te bestellen. Het derde seizoen bestaat wederom uit tien afleveringen en is volgende zomer te zien. Alvast voor in de agenda!

''UnREAL is een unieke serie die een netwerk smoel geeft.'', zegt Lifetime-president Liz Gateley. ''UnREAL weerspiegelt niet alleen de cultuur, maar brengt de huidige cultuur naar voren met de eerste vrouwelijke antiheld. De overweldigende reacties leggen de lat enorm hoog, maar de schrijvers en het productieteam, in combinatie met de uitstekende prestaties van Shiri Appleby en Constance Zimmer, hebben er wederom iets groots van gemaakt. Wij zijn benieuwd welke gronden de dramaserie doorbreekt in het derde seizoen en kijken uit naar de verdere samenwerking met A + E Studios, waarmee we Lifetime's Fempire aan het bouwen zijn.''

Het tweede seizoen begint op maandag 6 juni in de Verenigde Staten. De publieke omroep heeft het eerste seizoen van de serie aangekocht, maar een uitzenddatum moet hiervoor nog worden bepaald. De serie zal op NPO 3 worden uitgezonden.

Vorige aflevering
Sudden Death
Sudden Death
04x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
UnREAL