Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

UnREAL vernieuwd met een tweede seizoen

Na slechts zes afleveringen heeft Lifetime besloten om UnREAL te vernieuwen. Het tweede seizoen van de komediedramaserie UnREAL krijgt ook tien afleveringen en zal in 2016 worden uitgezonden.
Tot op heden zijn de eerste drie afleveringen van het provocerende drama, die een fictieve kijk geeft achter de chaotische schermen van de productie van een dating competitie programma, bekeken door gemiddeld 4,8 miljoen kijkers.

Liz Gateley, uitvoerend vicepresident en hoofd van programmering voor Lifetime, zei over deze aankondiging het volgende: “We konden niet trotser zijn dat UnREAL een tweede seizoen krijgt. Met authentieke onvolmaakte karakters, sterke verhalen en onberispelijke optredens brengt deze serie ons merk in een echt spannende richting – een onverwacht en moediger Lifetime. We zijn verheugd om weer samen te mogen werken met Marti en Sarah en de ongelooflijke A+E Studios team, zodat wij samen een nieuwe generatie van kijkers naar Lifetime brengen."

De volgende aflevering van UnREAL is op 13 juli 2015. De laatste aflevering van het eerste seizoen zal op 3 augustus 2015 worden uitgezonden.

Verheug jij je al op het tweede seizoen van UnREAL?
Vorige aflevering
Sudden Death
Sudden Death
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
07 jul 2015 20:47 -
*vernieuwd
Reageer
avatar_Brad
08 jul 2015 10:08 -
Na zes afleveringen te hebben gezien, kan ik dit alleen maar toejuichen ;-)
Aanvankelijk beschouwde ik het als een tussendoortje. Maar gaande weg wil je weten hoe het verder loopt. Sterke acteerprestaties van Quinn King & Shiri Appleby.
Reageer
UnREAL