United States of Al

6.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

United States of Al begin april in première bij CBS

De nieuwe Amerikaanse komedieserie United States of Al van Chuck Lorre (The Big Bang Theory)zal binnenkort in première gaan bij CBS.

Ik ga er vanuit dat CBS geen grap maakt met de premièredatum van deze nieuwe komedieserie, maar United States of Al zal vanaf 1 april te zien zijn bij het netwerk. United States of Al is afkomstig van Chuck Lorre (The Big Bang Theory), David Goetsch (The Big Bang Theory) en Maria Ferrari (The Big Bang Theory).

United States Of Al draait om de vriendschap tussen Riley (Parker Young, Imposters) en en Awalmir (Adhir Kalyan, Second Chance (2016)). Riley is een marineveteraan en probeert zich aan te passen aan het burgerleven in Ohio. Awalmir diende als tolk bij zijn eenheid in Afghanistan en begint aan een nieuw leven in Amerika. Verder spelen Elizabeth Alderfer (Disjointed), Dean Norris (Claws), Kelli Goss (The Ranch) en Farrah Mackenzie (Utopia (2020)) ook een hoofdrollen in de serie.


Chuck Lorre
Vorige aflevering
Fundraiser / Baspana Towlawal
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00