Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Unforgotten keert terug met een vierde seizoen

ITV heeft er geen gras over laten groeien. Het derde seizoen is net een maand geleden afgelopen en nu al heeft de Britse zender de serie Unforgotten vernieuwd met een vierde seizoen.

“Verrukt om aan te mogen kondigen dat dit prachtige koppel zal terugkeren op onze schermen voor een vierde seizoen van Unforgotten. Als jullie me nu willen excuseren, ik heb nog zes uur aan televisie te schrijven.” Dat staat er te lezen in de Tweet van schrijver en bedenker van Unforgotten Chris Lang.


En de vernieuwing is niet vreemd want gemiddeld kijken er 6 miljoen kijkers naar de misdaad-/dramaserie van ITV. De Britse serie handelt over oude zaken, sommige meer dan dertig jaar oud, zogenaamde cold cases. Door de vondst van een lijk begint de zaak te rollen en worden Cassie Stuart (Nicola Walker, The Spit) en Sunhil ‘Sunny’ Kahn (Sanjeev Bhaskar, The Indian Doctor) samen met hun team op de zaak gezet om de dader of daders te vinden, zelfs na 30 jaar.

Wanneer het vierde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. Maar de verwachting is dat de zes afleveringen in 2019 te zien zullen zijn bij ITV.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
05x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_astridje
27 sep 2018 11:19 -
Fijn nieuws, enorm goede serie. Kijk er nu alweer naar uit.
Reageer
avatar_GeeEnzo
01 maa 2021 08:00 -
Heel fijne serie en ik ben benieuwd wanneer hij in Nederland te volgen is en belangrijker: wie zendt hem uit?
Reageer
avatar_Mandy1966
01 maa 2021 10:23
NPO Plus heeft de voorgaande seizoenen opgenomen in hun content. Wellicht dat ze deze ook gaan brengen. We houden je op de hoogt via een nieuwsbericht zodra er meer bekend is.
Reageer
Unforgotten