Unforgotten

8.2 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Unforgotten keert terug met een vierde seizoen

ITV heeft er geen gras over laten groeien. Het derde seizoen is net een maand geleden afgelopen en nu al heeft de Britse zender de serie Unforgotten vernieuwd met een vierde seizoen.

“Verrukt om aan te mogen kondigen dat dit prachtige koppel zal terugkeren op onze schermen voor een vierde seizoen van Unforgotten. Als jullie me nu willen excuseren, ik heb nog zes uur aan televisie te schrijven.” Dat staat er te lezen in de Tweet van schrijver en bedenker van Unforgotten Chris Lang.


En de vernieuwing is niet vreemd want gemiddeld kijken er 6 miljoen kijkers naar de misdaad-/dramaserie van ITV. De Britse serie handelt over oude zaken, sommige meer dan dertig jaar oud, zogenaamde cold cases. Door de vondst van een lijk begint de zaak te rollen en worden Cassie Stuart (Nicola Walker, The Spit) en Sunhil ‘Sunny’ Kahn (Sanjeev Bhaskar, The Indian Doctor) samen met hun team op de zaak gezet om de dader of daders te vinden, zelfs na 30 jaar.

Wanneer het vierde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. Maar de verwachting is dat de zes afleveringen in 2019 te zien zullen zijn bij ITV.
Vorige aflevering
Episode 6
03x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_astridje
27 sep 2018 11:19 -
Fijn nieuws, enorm goede serie. Kijk er nu alweer naar uit.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3