Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Unforgotten start 15 juli

Eindelijk zullen de fans weten hoe het gaat aflopen met de beslissing, die nogal wat stof deed opwaaien, die Cassie en Sunny hadden genomen aan het eind van het tweede seizoen van Unforgotten.

In Unforgotten zien we Nicola Walker als DCI Cassie Stuart en Sanjeev Bhaskar als DI Sunhil ‘Sunny’ Khan die zogeheten koude moordzaken proberen op te lossen. De zaken worden nieuwe leven ingeblazen nadat na de vondst van een lijk blijkt dat deze persoon al 30 jaar of meer dood blijkt te zijn. Hun gegraaf in het verleden gaat niet in de koude kleren zitten. En de families van het slachtoffer worden geconfronteerd met feiten die zij tot dan toe niet wisten of hadden begraven.

Embed from Getty Images
Sanjeev Bhaskar

De ITV-serie, die kritisch toejuicht wordt om zijn sensitiviteit en empathie, zal op zondag 15 juli weer van start gaan met het derde seizoen van weer zes afleveringen. Het filmen van het derde seizoen was in februari 2018 van start gegaan en begin juni kwam daar een einde aan. Cassie en Sunny zullen in het derde seizoen weer geconfronteerd worden met een nieuwe Cold Case (koude zaak) van decennia geleden. Schrijver Chris Lang vertelde eerder: “Ik wil diverse cirkels rond Cassie en Sunny verdelen… Ik denk niet dat zij het licht zullen opnemen. Het is een geheim die ze nu delen en zij zullen het met zich mee moeten dragen in hun werk, in het derde seizoen zullen we zien hoe één van hen de gevolgen van deze beslissing zal gaan verkennen, want zo’n belangrijke beslissing heeft uiteraard gevolgen.”
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Unforgotten