Unforgettable

7.8 / 10
44 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Mandy Gelling geeft "Unforgettable - Seizoen 3" een 8.
Geschreven door Mandy Gelling op 26 september 2014.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Unforgettable - Seizoen 3

Soms, heel soms zit er tussen de vele series een juweeltje. Een piepklein diamantje dat je niet meteen herkent maar het wel is. Unforgettable is een dergelijk juweeltje. Niet omdat het hoogstaand, hoogdravend of ingewikkeld is. Ook niet omdat het camerawerk zo geweldig is of de dialogen zich op hoog niveau bevinden. Wel nee, Unforgettable is een juweeltje vanwege het plezier. De pret waarmee onder andere hoofdrolspeelster Poppy Montgomery speelt, is aflevering na aflevering een feestje.

Het verhaal is zoals alle andere politieseries; er wordt een misdrijf gepleegd en Carrie Wells en Al Burns van de Major Crimes Division in New York mogen het samen met hun collega’s oplossen. Tot zover niets nieuws onder de zon. Ik heb het al eens eerder gezegd als Carrie de hoofdrolspeelster niet was, was ik allang afgehaakt. Maar de roodharige speelt met zo een flair en een pret dat je na elke aflevering vrolijk de televisie uitzet en niet kan wachten op de volgende aflevering.

Ook haar collega’s hebben veel pret. En dat is voor mij als kijker een feestje op de televisie. Drie kwartier lang lopen blije politiemensen door het scherm die hun werk zeer serieus nemen maar een grapje of geintje niet schuwen. Carrie die met haar onfeilbare geheugen ook schaakt, danst en senioren vermaakt is de gangmaker in dit alles. Door haar fantastische geheugen lost ze ook veel misdrijven op. Maar dat is niet waarom deze serie zo leuk is. Het is het gemak waarmee de acteurs (ja, allemaal) met het verhaal spelen.

De dialogen zijn losjes en de misdaden soms gruwelijk en soms apart. Naast Carrie is de leukste van het stel de patholoog anatoom Joanne Webster (Jane Curtin, 3rd Rock from the Sun). Zij weet, ondanks haar werk met overleden slachtoffers, altijd wel een glimlach op je lippen te toveren. Al Burns de partner van Carrie weet goed tegenwicht te geven aan de enthousiaste en zeer empatische Carrie. Eliot, Jay en Cherie maken het team compleet en zo is de serie Unforgettable af. Geen gedoe, geen moeilijke dialogen, ingewikkelde plotlijnen, gewoon recht toe, recht aan vermaak.

Omdat Unforgettable al twee keer eerder is gecanceld heb ik geen idee of er een vierde seizoen gaat komen. De laatste aflevering laat daar wel ruimte voor, maar CBS heeft tot op dit moment van schrijven nog niets van zich laten horen. Maar van mij mag deze ‘feel good’ serie rustig terug komen met nog een seizoen. Misschien dat ze in dit seizoen de romance tussen Al en Carrie wel laten opbloeien, dat zou het misschien nog leuker maken.

8 punten voor dit klein diamantje.
Volg Unforgettable
Vorige aflevering
Paranoid Android
Paranoid Android
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8

NCIS - Seizoen 17

7

The Sinner - Seizoen 3

7

Cursed (2020) - Seizoen 1

5.5

Baron Noir - Seizoen 2

7