Unforgettable

7.8 / 10
44 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Unforgettable weer gecanceld

Unforgettable lijkt nu echt definitief in de vergetelheid te gaan geraken. A&E heeft de serie gecanceld, er komt geen vijfde seizoen. Even leek Unforgettable onverwoestbaar en letterlijk onvergetelijk, maar uiteindelijk heeft de serie-reaper de serie ingehaald, gevangen en naar de begraafplaats van gecancelde series gedragen en begraven. De procedurele politieserie, met de prachtige roodharige Poppy Montgomery (Without a Trace) als Carry Wells, ontsnapte twee keer eerder aan de grijpgrage handjes van de serie-reaper, maar ook voor Unforgettable geldt driemaal is scheepsrecht.

Het eerste seizoen van Unforgettable begon in september 2011 en had maar liefst 22 afleveringen. CBS besloot om de serie die gemiddeld 12,11 miljoen kijkers had niet te verlengen. Daar kwam CBS later op terug en er kwam toch een tweede seizoen van dertien afleveringen die gemiddeld 9,05 miljoen kijkers had. Waarop CBS besloot om er een derde en laatste seizoen aan vast te plakken van dertien afleveringen met een gemiddelde van 6,09 miljoen kijkers. Daarmee leek het gedaan voor Unforgettable.

Maar de serie-reaper greep weer mis want A&E besloot de serie een vierde seizoen te geven van dertien afleveringen. Het vierde seizoen ging op 27 november 2015 van start en haalde niet de kijkcijfers die het bij CBS had behaald. Op 22 januari zijn de laatste, en nu blijkt allerlaatste, afleveringen uitgezonden van Unforgettable. Het vierde en nu allerlaatste seizoen behaalde slechts 0,74 miljoen kijkers gemiddeld, dat is bijna 88 procent minder dan het voorgaande seizoen. A&E had verwacht dat de kijkcijfers lager zouden zijn, maar niet zó laag.

Sony TV, die de serie produceerden, zal naar verwachting niet elders gaan winkelen om de serie weer, voor de vierde keer, nieuw leven in te blazen. De contracten van de castleden zijn verlopen en sommige acteurs, waaronder Montgomery, hebben al nieuwe serie pilots op het oog. Daarmee lijkt er nu echt een definitief einde te zijn gekomen aan de, volgens fans op twitter, onvergetelijke serie Unforgettable met onder andere Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao, Alani Anthony, Kathy Najimy en E.J. Bonilla.

Wat denk jij, is het terecht dat A&E Unforgettable gecanceld heeft ondanks de enorme cliffhanger waarmee het vierde seizoen eindigde?

Poppy Montgomery
Vorige aflevering
Paranoid Android
Paranoid Android
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_manon_loves_series
17 feb 2016 17:25 -
Jammer, had gehoopt dat ze het tenminste een mooi einde zouden geven. Nu gaan we nooit weten hoe het afloopt. :(
Reageer
avatar_sarlottje
17 feb 2016 18:34 -
Jammer
Reageer
avatar_Simba55
18 feb 2016 11:20 -
Je hebt de neiging series pas te kijken als ze helemaal geëindigd zijn , ik vind het altijd zo balen als een serie eindigt met een cliffhanger en niet meer terugkomt ????
Reageer
avatar_JanWillemK
18 feb 2016 12:56 -
Ik had niet anders verwacht.. De laatste afleveringen waren dan ook in een rap tempo uitgezonden. Wanneer je ook elk seizoen weer acteurs/actrices verliest dan heeft dat gewoon een negatieve impact.
Reageer
avatar_anonymous
19 feb 2016 16:05 -
eind goed al goed zeg ik!
Reageer
avatar_Birgul89
28 maa 2016 22:14 -
Nee dit is een seizoensfinale die je niet als einde kan beschouwen !! Al komen er dan nog maar een paar afleveringen is Al echt dood? :'(
Reageer
Unforgettable