Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Unforgettable blijkt onvergetelijk en onverwoestbaar te zijn

Voor de fans van de serie Unforgettable kwam het nieuws twee keer heel hard aan. Want tot twee maal toe had CBS de serie gecanceld. En nu is Unforgettable weer nieuw leven ingeblazen. Niet door CBS maar door A&E. Er zal dus toch nog een vierde seizoen komen van dertien afleveringen. Alle fans zullen dan eindelijk te weten komen wie de man was die beweerde getrouwd te zijn met Carrie Wells (Poppy Montgomery, Without a Trace), want zo eindigde het derde seizoen bij CBS.

Carrie Wells is een voormalig detective die alle gesprekken, gevoelens, elke misdaad tot in de kleinste details onthoudt. Dit is een voordeel in haar werk, maar in haar persoonlijke leven soms een vloek. Deze aandoening heet Hyperthymesia. Al Burns (Dylan Walsh, Nip/Tuck) haar voormalige vriend en leidinggevende haalt in het tweede seizoen Carry over om bij de FBI te komen werken.

Terwijl televisie opstandingen zeldzaam zijn, was de deal aantrekkelijk voor zowel A&E en in de studio, Sony Pictures Television. De contracten met de cast zijn alle verlopen maar Poppy Montgomery en Dylan Walsh worden terug verwacht bij Unforgettable. Er is nog met geen woord over de andere castleden gesproken. Seriemakers John Bellucci en Ed Redlich (als uitvoerend producenten) zullen wel samen met Sarah Timberman en Carl Beverly terugkeren.

Ben jij blij dat Unforgettable nieuw leven is ingeblazen en hoop je op meer seizoenen?

Poppy Montgomery en Dylan Walsh
Vorige aflevering
Paranoid Android
Paranoid Android
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_JanWillemK
07 feb 2015 20:26 -
Hahaha, hoe is het toch mogelijk.....
Hopelijk dat ze dit keer er een verhaal in plakken. Na seizoen 1 werd het eigenlijk gewoon een normale politie serie met telkens afleveringen die los van elkaar gekeken konden worden.. Maar dat zal wel niet :P
Reageer
avatar_JanWillemK
07 feb 2015 20:29 -
Verbaasd me overigens wel dat A&E de serie oppakt. Wat moet die zender in godsnaam met deze serie.. Vorig jaar deden ze nog de beste bekeken serie die ze hadden (Longmire) weg en gingen ze de "reality" kant op met series als Duck Dynast & Wahlburgers.
Reageer
avatar_Nienkepiene
07 feb 2015 20:59 -
Ik ben wel blij met de overname :D Vond het al erg jammer dat het gecanceld was
Reageer
avatar_Hattrickmaster
10 feb 2015 16:08 -
Leuke serie toch. blij dat er toch een vierde seizoen komt
Reageer
avatar_winthoos
21 Mei 2015 07:33 -
Vond het al een raar einde, dus ik ben blij dat er een seizoen 4 komt.
Reageer
avatar_Phjd
01 jun 2015 21:35 -
voor mij is het ook welkom
ik vind die beter dan andere series , die eindeloooooooooooos doorgaan en waar maar geeen einde aan komt.Sommige worden toch uitgemolken t.e.m. Maar terugkeer unforgettable is goed nieuws voor mij hield van de serie.
Reageer
Unforgettable