Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Undercover één keer per week

De binge-watchers moeten even wachten voor ze het tweede seizoen van Undercover in één keer kunnen gaan zien.

Eén gaat vanaf 6 september het tweede seizoen van Undercover uitzenden. Op die datum start de serie ook bij Netflix. Maar de streamingdienst mag niet voorlopen op de Vlaamse zender dus worden de afleveringen tegelijk aangeboden op Eén en op Netflix. Dat houdt in voor de kijkers die de spannende misdaadserie op Netflix volgen dat zij ook elke week maar één aflevering kunnen gaan kijken.

Er komen tien afleveringen en de Netflix-kijkers zullen dan pas de serie kunnen gaan binge-watchen vanaf 10 november. Voor het eerste seizoen heeft Netflix gewacht tot alle afleveringen op Eén waren uitgezonden, voor het tweede seizoen wil de streamingdienst niet wachten.

Een paar dagen geleden werd er een trailer uitgebracht van het tweede seizoen en ook meer nieuws over de prequel-film Ferry.

Vorige aflevering
Soldiers of Love
Soldiers of Love
02x03
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_dunthon
17 aug 2020 14:47 -
ach ja hebben we alvast iets voor het kijklijstje in november
Reageer

Laatste nieuws

The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1
Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
Vandaag, 09:00
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00