Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Undercover, meer bekend over cast film Ferry

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.

Netflix had al een klein tipje van de sluier opgelicht over het tweede seizoen. Maar nu hebben ze, met nog een paar weken te gaan voor het tweede seizoen van start gaat, een volledige trailer uitgebracht.De serie pakt een jaar na de gebeurtenissen in het eerste seizoen de draad weer op. Kim (Anna Drijver) werkt niet meer bij de politie maar bij Human Rights waar zij onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Haar ex-collega Bob (Tom Waes) helpt haar. Het tweede seizoen van Undercover zal vanaf donderdag 6 september te zien zijn bij Netflix.

Ferry Bouman (Frank Lammers) die een prequelfilm krijgt, waarin ook Monic Hendrickx (Penoza) een rol gaat spelen. Zij zal daarin herenigd worden met haar Penoza mede-speler Raymond Thiry, als de zus van Ferry, Claudia. Huub Stapel (Flikken Rotterdam) is gecast als Brink, een machtige hasjbaron en tevens de mentor van Ferry. Ook spelen Yannick van de Velde (Rundfunk), Mike Weerts (Celblok H) en Bram Blankestijn (KLEM) nog onbekende personages die het met Ferry aan de stok krijgen en daardoor voor hun leven moeten vrezen.

Vorige aflevering
Pentagon
Pentagon
02x02
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03