Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Undercover, meer bekend over cast film Ferry

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.

Netflix had al een klein tipje van de sluier opgelicht over het tweede seizoen. Maar nu hebben ze, met nog een paar weken te gaan voor het tweede seizoen van start gaat, een volledige trailer uitgebracht.De serie pakt een jaar na de gebeurtenissen in het eerste seizoen de draad weer op. Kim (Anna Drijver) werkt niet meer bij de politie maar bij Human Rights waar zij onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Haar ex-collega Bob (Tom Waes) helpt haar. Het tweede seizoen van Undercover zal vanaf donderdag 6 september te zien zijn bij Netflix.

Ferry Bouman (Frank Lammers) die een prequelfilm krijgt, waarin ook Monic Hendrickx (Penoza) een rol gaat spelen. Zij zal daarin herenigd worden met haar Penoza mede-speler Raymond Thiry, als de zus van Ferry, Claudia. Huub Stapel (Flikken Rotterdam) is gecast als Brink, een machtige hasjbaron en tevens de mentor van Ferry. Ook spelen Yannick van de Velde (Rundfunk), Mike Weerts (Celblok H) en Bram Blankestijn (KLEM) nog onbekende personages die het met Ferry aan de stok krijgen en daardoor voor hun leven moeten vrezen.

Vorige aflevering
War
War
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
maandag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
maandag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00