Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Cast Undercover uitgebreid voor het tweede seizoen

Nieuwe tegenspelers voor Anna Drijver en Tom Waes in Undercover, de cast wordt uitgebreid met onder andere Sebastien Dewaele (Eigen Kweek).

Van kickbokser Rico Verhoeven was het al bekend dat hij aankomend seizoen te zien is als bodyguard van Ferry Bouman (Frank Lammers, Als De Dijken Breken). Netflix heeft nu aangekondigd dat Sebastien Dewaele (Eigen Kweek), Wim Willaert (Eigen Kweek), Sanne-Samina Hanssen (Zie mij graag) en Ruth Becquart (De Dag) zich ook bij de cast voegen voor het tweede seizoen.In mei werd bekend dat het tweede seizoen van de misdaadserie 6 september op Netflix zal verschijnen. Het eerste seizoen draaide om een Noord-Brabantse drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers, Als De Dijken Breken). In het tweede seizoen wil hij wraak nemen op Kim de Rooij (Anna Drijver, Zwarte Tulp) en Bob Lemmens (Tom Waes, De Oplichters), die zich nu richtten op illegale wapenhandel.
Vorige aflevering
Trojan Horse Power
Trojan Horse Power
02x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
27 jul 2020 12:22 -
Echt tof dat Rico meedoet
Reageer
avatar_BlackBiker
27 jul 2020 15:38
Ik ben benieuwd of hij het net zover kan schoppen als Dolf Lundgren, Jean Claude van Damme en Chuck Norris :-)
Ik hoop dat het hem bevalt en dat hij het goed doet.
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00