Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Undercover komt eraan

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Netflix heeft eindelijke aangekondigd wanneer het tweede seizoen van Undercover van start zal gaan.

Het tweede seizoen van Undercover zal op 6 september van start zal gaan bij de streamingdienst, aldus de aankondigingsvideo. Anna Drijver en Tom Waes zullen weer de hoofdrollen gaan spelen als Kim de Rooij en Bob Lemmens. Bob werkt nog steeds voor de politie maar Kim heeft haar functie ingeruild voor een baan bij een mensenrechtenorganisatie.Het verhaal in het tweede seizoen draait niet meer om drugs maar om illegale wapenhandel en Bob zal weer Undercover gaan. Met de startdatum is er ook bevestigd dat er een derde seizoen gaat komen. Daar had MijnSerie al in januari van dit jaar een bericht over geschreven.

De Belgisch-Nederlandse serie bleek een succes. Nederlandse en Belgische Netflix kijkers keken massaal naar het eerste seizoen dat op 24 februari 2019 in première ging. Het eerste seizoen draaide om een Noord-Brabantse drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), ook Elisa Schaap, Raymond Thiry en Kevin Janssens speelden een rol in het eerste seizoen.

Rico Verhoeven, meer bekend als kickbokser, liet via Instagram weten dat hij een rol heeft gekregen als bodyguard in het tweede seizoen.

Bekijk hieronder de aankondiging:
Vorige aflevering
War
War
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00