Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Undercover komt eraan

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Netflix heeft eindelijke aangekondigd wanneer het tweede seizoen van Undercover van start zal gaan.

Het tweede seizoen van Undercover zal op 6 september van start zal gaan bij de streamingdienst, aldus de aankondigingsvideo. Anna Drijver en Tom Waes zullen weer de hoofdrollen gaan spelen als Kim de Rooij en Bob Lemmens. Bob werkt nog steeds voor de politie maar Kim heeft haar functie ingeruild voor een baan bij een mensenrechtenorganisatie.



Het verhaal in het tweede seizoen draait niet meer om drugs maar om illegale wapenhandel en Bob zal weer Undercover gaan. Met de startdatum is er ook bevestigd dat er een derde seizoen gaat komen. Daar had MijnSerie al in januari van dit jaar een bericht over geschreven.

De Belgisch-Nederlandse serie bleek een succes. Nederlandse en Belgische Netflix kijkers keken massaal naar het eerste seizoen dat op 24 februari 2019 in première ging. Het eerste seizoen draaide om een Noord-Brabantse drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), ook Elisa Schaap, Raymond Thiry en Kevin Janssens speelden een rol in het eerste seizoen.

Rico Verhoeven, meer bekend als kickbokser, liet via Instagram weten dat hij een rol heeft gekregen als bodyguard in het tweede seizoen.

Bekijk hieronder de aankondiging:
Video on youtube
Vorige aflevering
Showdown
Showdown
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Undercover